onsdag 15 augusti 2007

USA nästa...


Jag kommer att åka till min älskade syster i Florida i morgon. Hon ska genomgå en ganska omfattande operation och vill att jag kommer dit och hjälper till med lite av varje. Självklart gör jag det. Jag blir borta i fyra veckor och det är en ganska lång tid. Det blir tufft att vara ifrån ungarna så lång tid (å katten :) men, men, det ska väl gå det också. Det finns telefoner och internet så jag kan ändå ha en nära kontakt med dem.


Jag kommer att försöka uppdatera min blogg så ofta som möjligt (jag inriktar mig på varje dag). Det kan ju vara kul att veta vad som händer där borta.
OBS! Jag kommer att ha min mobil med mig. Det kostar mig 15 Kr/minut att tala i den så det kommer jag inte att göra. Jag har kopplat bort mobilsvar så det går inte att lämna meddelande MEN jag ser vem som ringt och kan därför ringa upp så fort som möjligt (Katrin ringer gratis till i stort sett hela världen). TÄNK PÅ att det är sex timmars tidsskillnad. När klockan är 19.00 i Sverige är hon 13.00 i Florida.

Naturligtvis går det att nå mig på mailen också. Jag kommer att ha en alldeles egen dator hos syrran. Tänk vad underbart att sitta vid en dator som har en skärm med "normala" färger. Min är ju glapp och eländig i kontakten och jag har en färgskala som antingen går i grönt, indigoblått eller rosa. Tro det eller ej men den gröna är bäst (kan dock inte se några färger i rött, rosa och orange).

Håll tummarna för att flygresan ska gå bra. Jag är inte flygrädd, men ändå, man är utlämnad där uppe. Jag åker alltså från Stockholm till New York och där byter jag flyg för vidare transport till Tampa, Florida. Det är fyra och ett halvt år sedan jag sist var där och på den resan bytte jag plan i London. Jag fick ta mig mellan flygplatserna Heathrow och Gatwick med buss och det var knappt att jag hann. Den här gången har jag nästan tre timmar på mig i New York så det ska inte behöva bli några problem. Katrin har stenkoll på flyget. Hon kan se exakt var i luften planet befinner sig via någon supersmart internetsida :). Jag behöver alltså inte oroa mig vid ev förseningar.

To be continued...

2 kommentarer:

Christina sa...

Nu är du nog framme min kära mor och du kommer få det helt underbart, det är jag säker på :) Jag älskar dig världsmest! Pusskram!/Christina

Imbo sa...

Hejsan Carina! Hoppas att flygresan gick bra och att du landat tryggt och säkert "over there". Kul var det att få träffa ditt fläskhövve häromveckan också. Ha det så gott! kram Imbo